Vaak gestelde vragen

Veelgestelde vragen over online apotheek

 • Welke betaalmethoden accepteert u?

  Wij accepteren alle gangbare creditcards, inclusief Mastercard, Visa.

 • Hoe kan ik een artikel retourneren?

  We maken het retourneren zo gemakkelijk mogelijk voor onze klanten, dus als je een artikel om welke reden dan ook moet retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice.

  De wet verbiedt ons om medicijnen op recept terug te nemen. Raadpleeg de FDA-richtlijnen voor meer informatie over het weggooien van oude of onnodige medicijnen.

 • Wat is uw restitutiebeleid?

  Alle OTC-producten vallen onder ons retourbeleid van 90 dagen. Producten dienen in de originele verpakking en in de originele staat geretourneerd te worden. Maar als u niet tevreden bent met uw OTC-aankoop, neem dan contact op met onze klantenservice en een van onze vertegenwoordigers kan u helpen.

  De wet verbiedt ons om medicijnen op recept terug te nemen. Zie FDA-richtlijnen voor meer informatie over het weggooien van oude of onnodige medicijnen.

 • Waarom heb je mijn burgerservicenummer of rijbewijs nodig om gereguleerde stoffen te kopen?

  Omdat gereguleerde stoffen een gewoonte zijn, hebben we de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat elk recept voor een gereguleerde stof wordt ingevuld door de persoon aan wie het is voorgeschreven. Uw burgerservice- of rijbewijsnummer wordt alleen gebruikt om uw identiteit te verifiëren en wordt veilig afgehandeld door onze erkende apothekers.

 • Hoe ga je om met gecontroleerde drugs?

  Als volledig erkende en gereguleerde apotheek kunnen we gereguleerde stoffen vrijgeven met een geldig medisch recept. Dit proces is echter iets strenger dan andere receptorders. Houd er rekening mee dat we het burgerservicenummer of het rijbewijsnummer van de patiënt nodig hebben om de identiteit te verifiëren.

  We leveren geen door Schedule II gereguleerde stoffen.

  Voor alle andere gereguleerde stoffen (lijsten III, IV en V) kunnen patiënten ons in geen geval een recept voor deze geneesmiddelen faxen. Het originele fysieke recept moet naar ons worden gestuurd, of de voorschrijvende arts kan het rechtstreeks vanuit het kantoor faxen of de receptinformatie telefonisch aan een van onze apothekers verstrekken.

  Voor gereguleerde stoffen die zijn opgenomen in de lijsten III, IV en V, kunnen we niet meer dan 180 dagen levering vrijgeven en kunnen we niet meer dan 180 dagen gearchiveerde levering vasthouden, inclusief navullingen. Verschillende staatswetten kunnen deze richtlijnen verder beperken. Alle gereguleerde stoffen worden geleverd met een handtekeningbevestiging, waarvoor een volwassen handtekening voor het pakket vereist is. Aanvullende beperkingen kunnen worden opgelegd door de staat waarnaar het medicijn wordt verzonden. Neem direct contact op met onze apotheek voor meer informatie of ideeën.

 • Hoe kan ik de apotheker spreken?

  Bel gewoon om een apotheker te spreken. Onze apothekers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Oproepen in het weekend of buiten kantooruren worden de volgende werkdag beantwoord.

 • 0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop