U kunt Priligy Generiek kopen in de apotheek

Vroege ejaculatie is een van de manifestaties van mannelijke impotentie. In dit geval kan de arts geen erectiestoornis diagnosticeren, omdat de man een erectie kan krijgen, maar de ejaculatie te snel plaatsvindt.

Dapoxetine en andere medicijnen die de duur van de seks verlengen, helpen hier mee om te gaan. Op de website van onze online apotheek kunt u online, zonder recept, effectieve pillen kopen tegen een betaalbare prijs die het probleem voor een bepaalde periode oplossen. Priligy duurt ongeveer 5-6 uur, waarin de man de kans krijgt om het orgasme te beheersen en volledig plezier te beleven aan het proces. 

Priligy Generiek 60mg

Pakket Prijs Per Pillen Sparen Bonus
60 x 10 pillen
45.36
€ 4.54 € 0 - Kopen
60 x 20 pillen
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 pillen Kopen
60 x 30 pillen
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 pillen Kopen
60 x 60 pillen
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 pillen Kopen
60 x 90 pillen
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 pillen Kopen
60 x 120 pillen
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 pillen Kopen
60 x 180 pillen
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 pillen Kopen

Doel, kenmerk van het medicijn Priligy (Dapoxetine)

Cialis (Tadalafil), Viagra (Sildenafil) en Levitra (Vardenafil) zijn medicijnen die helpen bij het omgaan met impotentie. Ze zorgen voor de bloedtoevoer naar de bekkenorganen, wat resulteert in een erectie. 

Maar dit probleem komt veel minder vaak voor dan vroege ejaculatie. Het voortijdige einde van de handeling kan de stemming van beide partners aanzienlijk verslechteren en de man een minderwaardig gevoel geven. 

Een van de stoffen die helpen om het probleem aan te pakken en de tijd te verlengen, is Dapoxetine. Priligy generic werkt in op de hormonen van de patiënt en vermindert de gevoeligheid van zenuwuiteinden, zodat seks veel langer duurt. 

Hoe werkt Priligy (Dapoxetine) De

duur van de geslachtsgemeenschap hangt af van de werking van het sympathische zenuwstelsel. Verlenging is mogelijk door de werking met behulp van bepaalde stoffen op bepaalde hersengebieden. 

Priligy generieke (Dapoxetine) is een stof die serotonine tussen neuronen opsluit. Hierdoor komen commando’s over het begin van een orgasme 3-4 keer langzamer de hersenen binnen. Beoordelingen van tevreden klanten geven aan dat de handeling 30 tot 60 minuten kan duren, terwijl het effect tot 5-6 uur wordt verlengd. Gedurende deze periode slaagt de patiënt erin om tot 8 coïtus te voltooien. 

Priligy (Dapoxetine) gebruiken

Priligy (Dapoxetine) wordt geleverd in de vorm van tabletten met een oplosbare blauwe coating. Priligy generic wordt 1,5-2 uur voor geplande seks gedronken. Tegelijkertijd is het verboden meer Dapoxetine in te nemen dan tijdens een consult bij een specialist is voorgeschreven. 

Het effect komt vrij langzaam in vergelijking met andere middelen voor potentie, die binnen 15-20 minuten beginnen te werken, maar het resultaat is het wachten waard. 

Wat u nog meer moet weten voordat u Priligy gebruikt

Vroege zaadlozing is geen ziekte, maar veroorzaakt wel emotionele instabiliteit en ongemak. Als gevolg hiervan neemt de verbondenheid tussen partners af, vinden mensen het onaangenaam om in de buurt te zijn en dit brengt de relatie als geheel in gevaar. 

Priligy (Dapoxetine) helpt de ejaculatie te vertragen en stelt u in staat het proces onder controle te houden. Geslachtsgemeenschap duurt veel langer, op voorwaarde dat de juiste doseringen en alle voorschriften van de arts voor onderhoudstherapie worden nageleefd. 

Dosering van Priligy (Dapoxetine)

Afhankelijk van de vorm van afgifte van de medicatie, bevat één tablet Priligy generic 30, 60, 90 mg dapoxetine. Meestal raden artsen aan om met de minimale hoeveelheid te beginnen en de portie geleidelijk te verhogen. Indien nodig kunt u de dosis verhogen tot 90 mg. 

Interactie 

Dapoxetine kan niet worden gecombineerd met sommige andere geneesmiddelen. Deze omvatten MAO-remmers en antidepressiva, evenals producten die nitraten bevatten. De exacte informatie over de combinatie van verschillende medicijnen moet worden gecontroleerd met een specialist. 

Priligy en hun generieke geneesmiddelen kunnen het beste niet worden gemengd met alcohol. In sommige gevallen vermindert alcohol de gevoeligheid en kun je langer seks hebben, in andere situaties versnelt het de zaadlozing of voorkomt het een erectie. 

Contra-indicaties 

Voordat u een generieke Priligy koopt, dient u de lijst met contra-indicaties aandachtig te lezen. De meest voorkomende factoren zijn:

 • Individuele intolerantie voor individuele componenten. 
 • Psychische stoornissen, waaronder depressie. 
 • Ziekten van het cardiovasculaire en uitscheidingsstelsel.
 • Chronische ziekten in de acute fase. 

Het is verboden om Dapoxetine te gebruiken voor vrouwen en jonge mannen onder de 18 jaar. Het niet opvolgen van medische aanbevelingen kan onomkeerbare gevolgen hebben. 

Generiek Priligy kan een impact hebben op het voertuigbeheer. In sommige gevallen hadden patiënten problemen met zicht, kleurperceptie en concentratie. 

Bijwerkingen De

bijwerkingen van het gebruik van generieke Priligy zijn meestal mild. De meest voorkomende zijn hoofdpijn, misselijkheid, verminderde potentie, verminderd libido, verhoogde angst en depressie. 

Overdosering

Een verhoogde concentratie van dapoxetine in het bloed van de patiënt verhoogt het risico op negatieve gevolgen van inname aanzienlijk. Een man die besluit een medicijn te kopen, moet een volledig medisch onderzoek ondergaan en aandachtig luisteren naar de voorschriften van de arts. 

Bewaren van Priligy (Dapoxetine)

Om het geneesmiddel veilig te gebruiken, dient u de juiste bewaarcondities in acht te nemen:

 • originele verpakking;
 • gebrek aan direct zonlicht;
 • verzegelde blisterverpakking; 
 • luchttemperatuur tot 30oC. 

Zorg ervoor dat de plaats buiten bereik is van kinderen en personen met een onstabiele psyche. 

Verantwoordelijkheid 

Wij garanderen de veiligheid en vertrouwelijkheid van elke klant. Onze klanten geven de voorkeur aan online winkelen vanwege de snelle levering, betaalbare prijzen en efficiënte ondersteuningsservice. 

Het sitebeheer is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het innemen van bij ons gekochte medicijnen. Wij raden u aan contact op te nemen met een medische instelling voordat u een product bestelt.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop